Vacature: Client Happiness medewerker

Wil je aan de slag bij een dynamische scale-up met heel wat groeipotentieel? Is klantvriendelijkheid jouw tweede natuur en hou je ervan om dossiers van a tot z af te werken? Dan ben jij misschien wel de Client Happiness medewerker die wij zoeken bij Unpaid!

Solliciteren bij Unpaid

Wie zijn wij?

Unpaid is een legal tech platform dat het mogelijk maakt voor bedrijven om onbetaalde en onbetwiste facturen online te innen. Geen incassobureau, maar een uniek initiatief dat bedrijven in staat stelt om hun onbetaalde facturen snel en efficiënt te innen. Sinds de lancering in 2016 groeide Unpaid uit tot een succesvolle scale-up. Als veelbelovend platform werd Unpaid zowel in 2017 bekroond met de internationale Innovative Lawyers award van de Financial Times en in 2019 met de Credit Management Innovation Award van het IvKM.

In 2023 wil Unpaid verder groeien en verder groeien betekent meer dossiers. Dossiers worden online ingediend en intern verder behandeld. Als Client Happiness medewerker ben jij de spin in het web. Je houdt alle eindjes onder controle met één doel voor ogen: gelukkige klanten.

Is actief bijdragen aan een groeiende onderneming iets wat je motiveert? Ben je een gedreven en allround profiel? Heb je een hekel aan losse eindjes? Vind je het belangrijk dat de klant een warm gevoel krijgt als hij aan onze service denkt? Wil je daarbij liefst werken in een team waar sfeer belangrijk is? Grijp dan nu je kans om CHM te worden bij Unpaid en contacteer ons vandaag nog!

 

Wat doet een Client Happiness medewerker bij ons?

Bedrijven die onbetaalde en onbetwiste facturen hebben, gebruiken Unpaid om deze op een quasi geautomatiseerde manier in te vorderen. Hiervoor werken we samen met ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders. Het doel van Unpaid is simpel: onze klanten op een snelle en correcte manier aan hun geld helpen.

Jij speelt hierin een hoofdrol. Je hebt de verantwoordelijkheid over een aantal dossiers en doet de volledige coördinatie. De Client Happiness medewerker of dossierbeheerder is hét aanspreekpunt voor de klant, het advocatenkantoor en de gerechtsdeurwaarder. Hij of zij weet op elk moment hoe het met dossiers zit. Een spilfiguur dus.

Als CHM krijg je dan ook heel wat verantwoordelijkheden:

 • Bij Unpaid gaan heel wat zaken automatisch. Indien bepaalde dossiers echter onvolledig of onduidelijk zijn, dan zorg jij ervoor dat dit in orde komt door extra informatie op te snorren bij de klanten of andere instanties.
 • Je communiceert proactief met klant en gerechtsdeurwaarder. Je toont elke klant met hetzelfde enthousiasme het bos door de bomen, met oog voor de nodige nuance en bedachtzaamheid.
 • Je denkt mee na over het Unpaid-systeem, hoe we het nog verder kunnen verbeteren.
 • Je voert een efficiënte en doeltreffende dossieropvolging. Een correcte administratie is iets wat je drijft.
 • Je houdt de vinger aan de pols met betrekking tot marktpraktijken en wetgeving die impact kunnen hebben onze diensten en business.
 • Je onderzoekt hoe de informatie die langs de verschillende kanalen binnenkomt inzichtelijk kan worden gemaakt.

We zijn op zoek naar een geëngageerde persoon die graag in team werkt. Uiteraard laten we je niet aan je lot over. We zijn dan wel een scale-up, maar je kan terugvallen op de andere Client Happiness medewerker die je zal opleiden. Aangezien we een klein team zijn, heb je ook permanent toegang tot de andere teamleden (Marketing, Sales, General Management) maar ook tot externe experten. Zij helpen je allemaal om je job tot een goed einde te brengen.

 

Naar wie zijn we op zoek?

 • Een administratieve opleiding of bewezen administratieve ervaring is wat we bij jou zoeken. Heb je één, of meerdere rechtsvakken gekregen, of nog beter een opleiding rechtspraktijk dan heb je een streepje voor. Heb je die niet, dan kan je ons wegblazen met je enthousiasme ;).
 • Je houdt van een organisatie die draait als een naaimachine, maar kan toch leven met een beetje chaos. We timmeren immers permanent aan de weg en stilstaan is achteruitgaan.
 • Je hebt bij voorkeur 3 jaar relevante ervaring.
 • Jouw organisatietalent staat strakker dan een skinny jeans. In je vriendenkring sta je bekend als een goede planner.
 • Je kan zonder problemen schakelen van het kleinste detail in een dossier, tot het zien van verbeteringen voor vele dossiers.
 • Je staat op je strepen wanneer je recht in je schoenen staat.
 • Je hebt er zin in! Je bent enthousiast, gedreven en je hebt een gevoel voor humor.
 • Klanten te woord staan in het Frans en Engels? Laat maar komen!
 • Eens op weg, leg je de nodige zelfstandigheid aan boord, maar trek je ook op tijd aan de alarmbel.
 • LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter zijn geen vreemde platformen voor jou. Je voelt je als een vis in het water op het internet. We zijn tenslotte een online scale-up.

 

Wat bieden we aan?

 • Een marktconform salaris inclusief maaltijdcheques en fietsvergoeding.
 • Een makkelijk bereikbaar en hip kantoor. We werken vanuit Gent waar we een mooi en ruim kantoor ter beschikking hebben. Bovendien vinden we in hetzelfde gebouw heel wat andere jonge bedrijven waardoor de nodige kruisbestuiving mogelijk is.
 • Een motiverende werkomgeving binnen een ambitieus bedrijf dat gedragen wordt door ervaren mensen. Hier gebeurt elke dag iets en dat maakt het spannend!
 • We bieden je de kans om samen met ons bedrijven vooruit te helpen. En mensen helpen, dat geeft enorm veel voldoening.
 • Work hard, play hard. Groei is belangrijk, maar het moet ook leuk blijven. Een feestje of leuke activiteit op het juiste moment hoort erbij. Bovendien rekenen we op je creatieve brein om hier de nodige ideeën voor aan te brengen.
 • We hebben een flexibele organisatie en werken steeds een paar dagen van thuis en een aantal dagen vanop kantoor.

 

Interesse?

Stuur je CV met motivatiebrief naar ines.aggoune@unpaid.be. Bij ons zal je geen lange sollicitatierondes met 12 gesprekken en 3 assessments terugvinden. We gaan direct naar de essentie en beslissen snel!