Last van onbetaalde facturen?

Dan ben je op de juiste plaats. Via Unpaid wordt jouw B2B-factuur snel en volledig betaald. Dankzij de Unpaid-procedure kan je 100% juridisch innen zonder dat je bij een advocaat, rechtbank of incassobureau langs moet. Dit gaat tot 10 keer sneller dan een klassieke procedure. Meer weten? Bel +32 9/396.34.00

Start hier jouw claim

Vul het formulier in en laat ons je onbetaalde factuur innen.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in. Dat duurt ongeveer 10 min.
We begeleiden je stap voor stap.

Tijdens het invullen kijken we na of je dossier voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Als laatste stap betaal je een voorschot. Geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling.

 

Je werk zit erop! Onze gerechtsdeurwaarder levert binnen de week een aanmaning tot betaling af bij je klant thuis. Als daar geen reactie op komt, zorgt de gerechtsdeurwaarder voor een vonnis en wordt de betaling zo afgedwongen.

Na gemiddeld 38 dagen krijg je 100% van je geld terug (plus het voorschot dat je hebt betaald).

 

Wat hebben we de afgelopen 6 jaar gerealiseerd?

 

+1659 bedrijven

vonden in Unpaid dé partner om onbetaalde facturen in te vorderen

€ 19 415 036

aan onbetaalde facturen konden we innen voor onze klanten

75-80% opgeloste dossiers

bewijzen de efficiëntie en betrouwbaarheid van Unpaid

Nieuwe wetgeving

Als een factuur onbetaald bleef, moest je vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor jou en voor de rechtbank.

Daarom is de wet aangepast. Voor onbetwiste facturen tussen bedrijven kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij je klant.

Waarom Unpaid?

Voordelig

Je krijgt het volledige factuurbedrag uitbetaald. Ook je voorschot storten we terug.

Gemakkelijk

Je vult 1 keer iets in op de website. Wij doen de rest. Natuurlijk houden we je wel op de hoogte.

Door experts

Ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders ontwikkelden deze juridisch waterdichte procedure en volgen jouw dossier op.

Efficiënt

Je klant krijgt binnen de 5 werkdagen een gerechtsdeurwaarder over de vloer. Na gemiddeld 38 dagen staat jouw geld op je rekening.

Ook kleine bedragen

Een claim loont altijd de moeite. Ook bij kleine facturen komt de Unpaid-procedure voordelig uit. Bovendien: je hebt recht op die betaling, altijd.

Geïntegreerd

Stuur onbetaalde en onbetwiste facturen rechtstreeks door naar Unpaid dankzij integratie met o.a. Teamleader, Billit, Exact, Yuki en Octopus.

Ons team

Dirk Dewulf
General Manager / Co-Owner
Jens Van Seymortier
Client Happiness Officer
Inès Aggoune
Marketing Officer
Thomas Van den Hauwe
Get Paid Advisor

Wat klanten over ons zeggen

Nieuws

Onbetaalde facturen invorderen particulier en onderneming
Als bedrijf heb je het zeker al eens meegemaakt: je klant betaalt niet. Wat nu? Je aanpak verschilt als je met een bedrijfsklant of met een particulier te maken hebt. In beide gevallen begin je met een vriendelijke herinnering, volgt daarna een bozere brief of e-mail en een aangetekend schrijven. Maar als dat allemaal niet helpt, verschillen de wettelijke stappen die je kan en moet zetten om het factuurbedrag te innen. In dit artikel geven we je overzicht.
Openstaande vacature
Wil je aan de slag bij een dynamische scale-up met heel wat groeipotentieel? Is klantvriendelijkheid jouw tweede natuur en hou je ervan om dossiers van a tot z af te werken? Dan ben jij misschien wel de Client Happiness medewerker die wij zoeken bij Unpaid!
Incasso voor freelancers zelfstandigen en kleine ondernemingen
Heb je als freelancer, zelfstandige of kleine onderneming te kampen met slechte betalers? Vervelend! Want je hebt niet altijd de tijd en middelen om achter onbetaalde facturen aan te gaan. Toch is het belangrijk wanbetalers er niet zomaar mee te laten wegkomen. Hier lees je waarom je het best wél actie onderneemt en hoe wij dit van jou kunnen overnemen, snel en goedkoop.

Wij werken samen met: