Onbetaalde facturen?

De invordering van B2B-facturen hoeft niet duur of tijdrovend te zijn. Start je dossier hier online op en onze experts gaan meteen aan de slag. Wij recupereren de volledige factuur en alle kosten voor jou. Eenvoudig, snel en transparant.

Start hier jouw claim

Vul het formulier in en laat ons je onbetaalde factuur innen.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in. Dat duurt ongeveer 10 min.
(tip: neem je bankkaart en de onbetaalde factuur bij de hand)

Tijdens het invullen kijken we na of je dossier voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Als laatste stap betaal je een voorschot. Geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling.

Je werk zit erop! Onze gerechtsdeurwaarder levert binnen de week een aanmaning tot betaling af bij je klant thuis. Als daar geen reactie op komt, zorgt de gerechtsdeurwaarder voor een vonnis en wordt de betaling zo afgedwongen.

Na gemiddeld 30 dagen krijg je 100% van je geld terug (plus het voorschot dat je hebt betaald).

Wat hebben we de afgelopen 3 jaar gerealiseerd?

+921 bedrijven

Meer dan 921 ondernemingen werden klant bij Unpaid

+€ 9 929 038

 Alle claims samen zijn goed voor meer dan
€ 9 929 038 aan onbetaalde facturen

89% binnen 30 dagen

Terugbetaling gebeurde bij 89% van de claims binnen 30 dagen.

Nieuwe wetgeving

Als een factuur onbetaald bleef, moest je vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor jou en voor de rechtbank.

Daarom is de wet aangepast. Voor onbetwiste facturen tussen bedrijven kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij je klant.

Waarom Unpaid?

Voordelig

Op gemiddeld 30 dagen krijg je je geld en je betaalde voorschotten terug.

Gemakkelijk

Je hoeft je niet te verplaatsen. Je vult 1 keer iets in op de website. Wij doen de rest.

Door experts

Gemaakt door en uitgevoerd door ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Efficiënt

We sturen binnen de week een gerechtsdeurwaarder naar je klant. Bij hem thuis, dat maakt indruk.

Ook kleine bedragen

Twijfel niet om een claim in te dienen voor kleine bedragen. Het is jouw geld en daar heb je recht op!

Geïntegreerd

Stuur onbetaalde en onbetwiste facturen rechtstreeks door naar Unpaid dankzij integratie met o.a. Teamleader, Billit, Exact, Yuki en Octopus.

Ons team

Dirk Dewulf ENG
General Manager
Frédéricsteyaert
Sales Manager
jens van seymortier dossierbeheerder
Client Happiness Officer
Marketing Officer

Wat klanten over ons zeggen

Nieuws

attest van oninbaarheid
Een vordering wordt als oninbaar beschouwd van zodra het duidelijk en aannemelijk is dat deze schuldvordering niet meer kan worden teruggevorderd, terwijl er minnelijke of gerechtelijke pogingen zijn ondernomen. Als schuldeiser mag je deze belangrijke stap, waarin de oninbaarheid van de vordering wordt bepaald, niet overslaan. Indien het onmogelijk is om de vordering terug te eisen dan zullen de bijkomende invorderingsprocedures alleen maar meer tijdverlies én geldverlies opleveren. Waarom? Aangezien het onmogelijk is om de openstaande schuld te innen, kunnen ook de invorderingskosten niet gerecupereerd worden. Als schuldeiser verlies je dan twee maal: je loopt niet alleen de openstaande schuld mis, maar ook de gemaakte invorderingskosten worden je aangerekend.
Waarom Unpaid
Onbetaalde facturen, je bent ze liever kwijt dan rijk. Als bedrijf is het jammer genoeg soms onvermijdbaar dat je ermee geconfronteerd wordt en er actie moet ondernomen worden. Waarom zou je in een dergelijk geval kiezen voor de diensten van Unpaid om jouw onbetaalde facturen te innen? In dit artikel geven we je alvast 10 redenen om voor Unpaid te kiezen. Het is immers maar normaal dat je wil weten waar wij voor staan. Het gaat tot slot van rekening om jouw geld.
unpaid striktly cfo
Striktly Business Software is een snel groeiende leverancier van bedrijfssoftware. De ontwikkelaar biedt met een intuïtief CRM- en ERP-pakket een totaaloplossing voor het opmaken van onder meer facturen, offertes, klantenadministratie en betaalopvolging. “We willen onze klanten maximaal ontzorgen in hun (financiële) administratie en projectbeheer. Unpaid vormde met een platform voor het innen van onbetaalde facturen het ontbrekende puzzelstukje binnen onze softwarepakketten”, legt CEO Stéphanie Ouachan uit.

Wij werken samen met: