Nieuws

Unpaid en AXA ondersteunen samen starters
Unpaid werkt sinds kort samen met verzekeraar AXA. Zo kan het startende bedrijven beter ondersteunen. Deze samenwerking geeft een grote groep startende bedrijven, die klant zijn bij AXA, toegang tot onze efficiënte en effectieve manier om onbetaalde facturen te innen op een juridisch onderbouwde manier. Bovendien krijgen deze startende bedrijven en ondernemers , als gevolg van deze samenwerking, een korting van 50% op het voorschot dat Unpaid per dossier vraagt.

Kennis

Een fout op mijn factuur
Je werk zit er op! Jouw product is geleverd, je dienst is uitgevoerd. Je klikt op ‘verzenden’ en verstuurt jouw factuur. Dat geeft altijd voldoening. Maar – oeps! – er blijkt een fout op je factuur te staan. En wie dit ook opmerkt, jijzelf of je klant: dit wil je zo snel mogelijk oplossen. In dit artikel leer je hoe je elegant fouten op facturen rechtzet.

Downloads

algemene voorwaarden
Heb jij algemene voorwaarden? Nee? Het is nochtans een belangrijk document. De algemene voorwaarden bepalen de regels die gehanteerd zullen worden op het moment dat er discussie ontstaat over geleverde prestaties of gefactureerde goederen. Met andere woorden: Goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat je sterker staat in geval van een dispuut.

Een factuur die niet betaald wordt?

Bereken hier hoeveel extra omzet je moet genereren om dat te compenseren.

De brutomarge is gewoon het verschil tussen de totale opbrengsten van het bedrijf (de omzet) en de kosten om die bedrijfsopbrengsten te realiseren. In veel gevallen (zoals in deze calculator) wordt dit uitgedrukt in een procent. Om dit percentage te kennen deel je het verschil nog eens door de omzet.
%