Check hier of je factuur verjaard is

Met deze tool kan je nakijken of jouw factuur verjaard is of niet. Een verjaarde factuur kan je in principe niet meer juridisch innen maar in de meeste sectoren zijn de verjaringstermijnen behoorlijk lang. De kans is dus groot dat je ook een oude factuur nog kan innen. Ben je benieuw hoe het met jouw factuur zit? Controleer het hieronder met de verjaringscalculator.

Is jouw factuur verjaard of niet?

Stap 1

Vul je BTW nummer in zodat we jouw diensten kunnen opvragen.

Ontdek

stuiting van verjaring
Wat is stuiting van de verjaringstermijn en welk voordeel haal je eruit? Stuiting is dé manier om te voorkomen dat een factuur verjaart. Hoe dit werkt? We leggen het je uit!
Hoe goede aanmaning opstellen
Een goede aanmaningsbrief kan wonderen doen voor de cashflow van je onderneming. Zeker als je niet te lang wacht om er een te versturen. Hoe langer achterstallige betalingen blijven liggen, hoe groter de kans dat je een betaling helemaal misloopt. We geven jou 3 handige tips en een gratis voorbeeld van een goede aanmaning.
Vermijd verjaring van je factuur
Er bestaat wel degelijk zoiets als de verjaringstermijn van een factuur. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk in actie te schieten wanneer de betaaldatum overschreden is. Heb jij een oude, onbetaalde B2B-factuur liggen die je nog wil invorderen? Lees hier meer over de verjaring van zakelijke facturen.