Unpaid wint de Credit Management Innovation Award

Op 21 november 2019 werden, naar aanleiding van de jaarlijkse Credit Expo, de Credit Management Innovation Award uitgereikt. Deze award wordt toegekend aan bedrijven met bijzondere, baanbrekende, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant, aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management.

De prijs is een initiatief van het Instituut voor Kredietmanagement. Professor Ludo Theunissen, voorzitter van het IvKM en voorzitter van de jury geeft aan dat de jury bij Unpaid vooral gecharmeerd is door het combineren van een juridische aanpak enerzijds en een ondernemers approach anderzijds.

Bij Unpaid zijn we, gezien onze permanente focus op innovatie, dan ook erg blij met deze prijs. Naast onze focus op gebruikersgemak voegen we steeds nieuwe toepassingen toe. Zo werd recent de real-time kredietanalyse toegevoegd en leggen we momenteel de laatste hand aan onze internationalisatie zodat ook buitenlandse bedrijven onze tool kunnen gaan gebruiken.

Een prijs winnen is natuurlijk altijd bijzonder. In dit geval vinden we dat deze prijs nog wat extra glans heeft aangezien hij wordt toegekend door een jury met professionals uit de sector. Het gaat dus niet zomaar om een populariteitspoll maar om een erkenning die we hebben gekregen na een grondige en diepgaande analyse.

credit expo award unpaid

We willen in ieder geval Credit Expo en het IvKM van harte danken voor deze erkenning en we weten dat dit ons zal motiveren om het in de toekomst nóg beter te doen.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.