De Yuki integratie

Wist je dat je als Yuki gebruiker heel eenvoudig je onbetaalde business to business facturen kan laten innen via Unpaid. Dankzij deze slimme integratie wordt het heel eenvoudig om snel en efficiënt je openstaande facturen weg te werken. Zo kan jij je focussen op de kern van jouw werk. In dit artikel leggen we jou nog even uit hoe je de koppeling maakt.

Waarom Yuki?

Yuki is niet zomaar een boekhoudplatform, het is meer dan dat. Het is een platform waar je jouw administraties kan bijhouden en beheren, controles – en btw-aangiftes doet, de klantentevredenheid gaat monitoren, je eenvoudig facturen uit kan sturen en ziet welke er al betaald werden. Wil je hier graag meer over weten neem dan even een kijkje op de Yuki website.

Het doel van Yuki is om jouw werk te vereenvoudigen en alles met elkaar te verbinden, de integratie met Unpaid was dan ook een logische keuze.

Unpaid en Yuki bundelen de krachten

Heb je een Yuki account en wil je onbetaalde facturen laten innen door Unpaid? De integratie met Yuki is erg makkelijk en uiteraard helemaal gratis. Om te integreren met Yuki heb je enkel en alleen nog een Unpaid account nodig! Eenmaal je een account hebt dan kan je onmiddellijk de connectie met Yuki gaan maken.

Wat moet je doen?

  1. Als je nog geen unpaid account hebt, maak er dan hier snel één aan. We hebben enkel een e-mail adres en een paswoord nodig.

    Bevestig je account door op de link te klikken die in de welkomstmail staat. Je komt op een pagina waar je een paswoord kan kiezen.
     
  2. Log in op unpaid.be met je email adres en paswoord

login-octopus-Unpaid

 

3. Klik in het menu op "Octopus" om de connectie te maken met je Yuki account.
 

yuki-connectie-Unpaid


4. Vanaf nu krijg je in je Unpaid account automatisch een lijst te zien van Yuki facturen die je kan invorderen.

 

Heb je nog vragen en/of opmerking over de Yuki integratie?


Contacteer ons en wij helpen jou met plezier verder.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.