Maak kennis met onze tijdbesparende vernieuwing bij het uploaden van je facturen

Upload vanaf nu al je onbetaalde facturen in één keer

We hebben geweldig nieuws! Vanaf nu is het indienproces op onze website nóg efficiënter en makkelijker. Door deze verbetering is het mogelijk om al je onbetaalde facturen in één keer te uploaden naar Unpaid.

Facturen innen op Unpaid

Hoe werkt het?

Stap 1

Start een dossier op.

 

Stap 2

Bij het tabblad “Facturen” kan je naar keuze de facturen in het selectievak slepen of ze selecteren op je computer.

Tabblad facturen indienprocedure Unpaid

Stap 3

Ons systeem zal automatisch alle facturen in de map toevoegen aan het dossier en voorzien van een voorbeeldweergave.

Voorbeeldweergave van facturen

Stap 4

Vul de noodzakelijke informatie aan. Indien je die niet direct bij de hand hebt, kan je de “preview” bekijken om de informatie op je factuur terug te vinden.

 

Het uploaden en bekijken van voorbeelden van je onbetaalde facturen is nu nog sneller en makkelijker. Een factuur vergeten of teveel opgeladen, geen probleem. Je kan nog steeds facturen verwijderen of extra toevoegen indien je dat zou wensen.

We zijn ervan overtuigd dat dit een grote stap voorwaarts is bij het indienen van dossiers met meerdere facturen. We zijn in ieder geval benieuwd naar jullie feedback. Is er iets dat volgens jou nog niet helemaal werkt of beter zou kunnen, laat het ons dan zeker weten. We houden rekening met elke suggestie.

We zijn ook volop aan het werken aan een functionaliteit waarbij de informatie uit de facturen automatisch zal worden gelezen. Hierover lees je later meer.

Als je vragen hebt over het uploadproces, het bekijken van factuurvoorbeelden of andere aspecten van onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +32 9 396 34 00 of info@unpaid.be.

 

Test deze nieuwe functionaliteit eens uit:

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.