Teamleader en Unpaid: het verhaal van een slimme integratie

Wat hebben Teamleader en Unpaid gemeenschappelijk? Hun missie om het leven van ondernemers te vergemakkelijken. Een samenwerking tussen beide platformen is dan ook een match made in heaven. Dankzij Unpaid worden onbetaalde facturen een zorg minder voor bedrijven. En dankzij Teamleader hoef je daar als ondernemer zelfs geen extra moeite voor te doen. Via de rechtstreekse integratie op Marketplace stuur je openstaande facturen rechtstreeks vanuit je boekhouding naar Unpaid. Klik, send en klaar.

Teamleader Marketplace: meerwaarde bieden aan de klant

De CRM-software van Teamleader brengt de verschillende facetten van een business samen onder één digitaal dak: van oplossingen voor het eerste klantencontact tot de de boekhouding. Om hun gebruikers de allerbeste opties te garanderen, werkt Teamleader enkel samen met partners die ondernemingen een echte meerwaarde kunnen bieden voor hun klanten. De toepassingen die hieraan voldoen staan verzameld op hun centraal platform, : Marketplace. Daar kan de Teamleader-gebruiker zelf de tools kiezen die handig zijn voor zijn/haar bedrijf. En één van die oplossingen is het online invorderingsplatform Unpaid.

Teamleader Unpaid marketplace

 

Onbetaalde facturen innen in een paar klikken

Onbetaalde facturen zijn een bedreiging voor de liquiditeit van ondernemingen en vooral van KMO’s. Bovendien is het oneerlijk. Je hebt toch gewerkt voor je geld? Daar heb je dan ook recht op. Dankzij Unpaid hoef je geen langdradige, ingewikkelde en dure procedures op te starten om onbetaalde en onbetwiste B2B-facturen in te vorderen. Op hun online platform geef je in enkele minuten je gegevens en factuur door, je betaalt vervolgens een voorschot en… klaar! Alles wordt automatisch gecontroleerd en naar een deurwaarder gestuurd. Die staat al binnen 5 werkdagen bij de wanbetaler aan de deur. Resultaat? De meeste facturen worden al binnen 30 dagen volledig betaald. En wat mooi is: je wanbetaler krijgt ook alle kosten van de invordering voorgeschoteld.

Handig toch? Geen wonder dat Teamleader voor Unpaid koos als de perfecte aanvulling voor hun boekhoudtools. Het is de laatste stap in de facturatieketting en nu dus ook rechtstreeks toegankelijk vanuit Marketplace. “Unpaid zorgt ervoor dat de Teamleader klant op een betaalbare manier onbetaalde facturen kan innen, zonder hierbij de workflow binnen Teamleader te verlaten.” zegt Niels Vanden Buverie, Strategic Partnership Manager bij Teamleader. “Op die manier zorgt Unpaid voor een enorme meerwaarde voor de Teamleader klant”.

Unpaid integratie: zo werkt het

Unpaid werkt volledig online. Je hoeft je bureaustoel dus niet te verlaten om het platform te gebruiken, maar je moet wel nog de gegevens van de onbetaalde facturen opladen. Dankzij de integratie met Teamleader valt ook deze stap weg, want alle informatie wordt rechtstreeks uit de CRM gehaald. Hierdoor wordt Unpaid voor Teamleader gebruikers nóg efficiënter, eenvoudiger, sneller en voordeliger.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.

Probeer Unpaid uit.

You've earned it.