Sluit 2020 af zonder onbetaalde facturen

En stap met een gezonde cashflow 2021 in

Op z’n zachtst gezegd was 2020 voor de meesten onder ons een opmerkelijk jaar, zowel privé als professioneel. Nu het er jaar er bijna op zit, sluiten we het graag zonder kopzorgen af. En op het professionele vlak is dat: met zo weinig mogelijk onbetaalde facturen.

Laat onbetaalde facturen niet aanslepen

In België zijn ruim 15% van de facturen 90 dagen na de vervaldag nog steeds niet betaald. Zo blijkt uit recent onderzoek van Graydon. Hoe voorkom je dat jij ook met onbetaalde facturen blijft zitten? Stap één is: actie! Volg wanbetalers consequent op en hou een stok achter de deur.

Die stok, dat is Unpaid. Betaalt een klant zijn facturen niet, zelfs na meer dan één aanmaning? Reageer dan kordaat en kies voor een juridische invordering met de Unpaid-procedure.

communiceren met wanbetaler

 

De Unpaid-procedure: eenvoudig en snel


Een invorderingsprocedure via Unpaid blinkt uit in snelheid en eenvoud. Je dient makkelijk achterstallige facturen in via onze website of bij één van onze partners. En aangezien alles online verloopt, kan dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Is het in jouw sector iets rustiger in de eindejaarsperiode? Grijp dit moment aan om je dossiers in te dienen en het geld binnen te halen dat je dit jaar verdiend hebt.
 

Voor recente en oude facturen, voor grote en kleine bedragen

In België verjaren facturen doorgaans pas na 10 jaar. Ook oude facturen kan je dus nog perfect innen. Wist je dat ons systeem automatisch checkt of een factuur nog niet verjaard is?

Ook voor kleinere facturen loont het de moeite om de IOS-procedure in te zetten. Bereken maar eens hoeveel extra omzet je moet draaien om een nooit betaalde factuur goed te maken. Met Unpaid loop je zo goed als geen financieel risico, aangezien je geen advocaat nodig hebt en wij alle kosten op de debiteur verhalen.

unpaid laptop


De IOS-wetgeving inzetten = sneller jouw geld en een gezonde cashflow

Liggen er op jouw bureau nog achterstallige facturen van een klant die maar niet betaalt? Dan is dit hét moment om die te innen. Met Unpaid kan dat volledig geautomatiseerd. Hoe dan? Je uploadt de factuur (of facturen) die jouw klant nog moet betalen, je betaalt een voorschot en that’s it!

Wij doen de rest, en wel meteen. Dankzij onze unieke procedure gebaseerd op de IOS-wetgeving heb je gemiddeld binnen de 38 dagen je geld op je rekening. Ook je voorschot krijg je terug. Kortom: bij een succesvol dossier heb op het einde van de rit géén kosten.

Ben je het beu om te wachten op betalingen? Stuur ons hier je onbetaalde facturen en wij gaan meteen achter je geld aan:

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.