De Exact integratie

Ben jij een gebruiker van Exact en wens je, op een heel eenvoudige manier, je onbetaalde facturen te innen? Dankzij de koppeling tussen Unpaid en Exact kan je jouw openstaande facturen eenvoudig importeren in ons platform. Ontdek hoe het werkt, heel eenvoudig!

Wat is Exact precies?

Exact online is een Cloud Businesss Software en helpt duizenden accountants en kmo’s met beheren van hun cijfers. Exact is de ideale software voor het optimaliseren van boekhoudkundige processen, financële processen, ERP, human resource management en customer relationship management processen. Dit allemaal dankzij de financiële oplossingen die Exact aanbiedt. Deze bestaan uit Finance, Accountancy en boekhouden. Dit laatste is wat de integratie tussen Unpaid en Exact nu zo sterk maakt.

De voordelen van deze integratie

De gebruikers van Exact online zijn in staat om, zonder problemen, openstaande facturen te importeren in Unpaid. Hierdoor verloopt de inningsprocedure nog sneller en kan jij je volledig focussen op jouw business.

Wat moet je doen?

 1. Als je nog geen unpaid account hebt, maak er dan hier snel één aan. We hebben enkel een e-mail adres en een paswoord nodig.

  Bevestig je account door op de link te klikken die in de welkomstmail staat. Je komt op een pagina waar je een paswoord kan kiezen
   
 2. Log in op unpaid.be met je email adres en paswoord

  Exact-unpaid-inlog


   
 3. Klik in het menu op "Exact" om de connectie te maken met je Exact online account!

  exact-unpaid-setting


   
 4. Vanaf nu krijg je in je Unpaid account automatisch een lijst te zien van Exact facturen die je kan invorderen.

 

Heb je nog vragen en/of opmerking over de Exact integratie?


Contacteer ons en wij helpen jou met plezier verder.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.