Ontdek: Downloads

Goede algemene voorwaarden opstellen
Heb jij algemene voorwaarden? Nee? Het is nochtans een belangrijk document. De algemene voorwaarden bepalen de regels die gehanteerd zullen worden op het moment dat er discussie ontstaat over geleverde prestaties of gefactureerde goederen. Met andere woorden: goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat je sterker staat in geval van een dispuut.
3 tips voor een aanmaningsbrief die je klant wél doet betalen
Een goede aanmaningsbrief kan wonderen doen voor de cashflow van je onderneming. Zeker als je niet te lang wacht om er een te versturen. Hoe langer achterstallige betalingen blijven liggen, hoe groter de kans dat je een betaling helemaal misloopt. We geven jou 3 handige tips en een gratis voorbeeld van een goede aanmaning.
Voorbeeld van een goede factuur
Een goede factuur draagt bij tot een vlotte betaling.  Zo zijn er een aantal cruciale elementen die op een factuur moeten staan om problemen te vermijden mocht er een klant niet betalen. Ben jij zeker dat je facturen volledig zijn? Lees hier hoe een goede factuur eruitziet en indien je wenst kan je ons voorbeeld van een factuur downloaden.